Sunday, 25 September 2011

SOFTFEA ORANGE FIBER DIET DRINK


RM49.90/BOX(10 sachets)
3BXS-FREE POSTAGE

JOM DAPAT BERAT BADANN IDEAL!!..TGH HOT DIPASARAN!!!

Softfea Orange Fiber Diet Drink adalah produk diet yang dihasilkan dari gabungan formulasi terkini dengan menggunakan teknologi nano. Softfea Orange Fiber Diet Drink terbukti effektif bagi mengatasi masalah kegemukan, sembelit dan masalah usus yang lain.

Softfea Orange Fiber Drink mengandungi :-
Citrus Polyphenols Fiber, Green Tea Extract, Alor Barbadensis Leaf Extract, Citric Acid, Vitamin C & Vitamin E.
  
** Kelebihan Softfea Orange Fiber DrinK**

Mendapatkan berat badan yang ideaL
-Membantu melancarkan usus sekaligus membantu masalah sembelit
-Membantu pembuangan toksik & angin dalam badan
-Membantu merawat masalah susah tidur & murung
-Membantu mengurangkan masalah “gastric”
-Mengurangkan kolestrol & penyerapan lemak
-Membantu melicin & mencantikkan struktur sel kulit
-Sesuai untuk penghidap diabetis dan darah tinggi

  Bagaimana Softfea Orange Fiber Drink bertindak:-
**Mengawal selera makan
**Menghalang pembentukan lemak
**Meningkatkan kadar metabolisma
**Menukarkan karbohidrat kepada tenaga
  
Kebaikan tambahan Softfea Orange Fiber Drink:
Rasa jus oren yang sedap
Tidak rasa lapar & sakit
Tidak perlu bersenam
Bertenaga & cergas
 Membantu mengatasi penyakit kardiovaskular & kanser

Kaedah Menggunakannya:
Masukkan 1 sachet diet drink di dalam segelas air sejuk dan kacau hingga larut. Diminum sebelum sarapan pagi. Hanya sekali sehari.

TESTIMONI

TESTI 1 
"ok ni testi untuk mak aku..dia cuma minum sekotak sahaja turun 3 kilo dulu 66kg, skang 63..dia kata cukup dah dan sangat gembira sekarang. hehe dia buang air setiap hari dan makan pun sikit2 sahaja..nampaknya oren sangt sesuai untuk mak..syukurle" GONE CARI

TESTI 2
sayer dah minum softea 2 kotak, selang sehari(budget xbyk,hehehhehe), masuk kotak ketige yang minum cam xbrape nak minum nie sbb dari bulan pose sampai skrg pun ader balance 3 paket lagi berat dah turun dari 79kg ke 75kg....4 kg turun!!!!!seronok giler!!!!!!
tapi bulan raye nie berat xturun lg...asyik turun naik antara 75-76 jer...mayb sbb minum on off kut...tapi sgt puas hati sbb mkn memang heavy bulan raye nie...' -imma2010



TESTI BERGAMBAR




3 comments:

June Ayob said...

Mcmane nk beli?

CAROLINE REGINA said...

tumpang tanya, product ni masih dijual tak?

Azrey Morsidi said...

Dah lama dh tak kluar produk ni sya mencri cari jugk msa ranck kluaran dia 2011 gn 2012 jew pas tu terus stop kalau msih ada mmg sya akn dpt kn.. tpi knpe dia senyp gitu jew???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...